Blackroll - MUSKELVERKTØY

HVORFOR

REGENERATION VS. funksjonell trening

BLACKROLL® er et flott verktøy å bruke i mobilisering av muskler og fascia, så derfor også et ideelt hjelpemiddel i hverdagen etter trening. Med minimal tid og arbeid (rundt fem minutter om dagen) kan du forbedre elastisitet og kapasiteten på muskelsystemet. Ved å innføre BLACKROLL® i den daglige treningen kan du bidra til å forhindre typiske idrettsskader og dessuten hjelpe kroppen din til å kompensere falske spenninger og muskel disbalances. Med økende blodsirkulasjonen og blod flyte du kan forkorte restitusjonstiden. Vanligvis når du arbeider med BLACKROLL® en gruppe muskler behandles om gangen.

BLACKROLL® produkter hjelper ikke bare regenerering. De er også perfekt tillegg til din funksjonell trening. Ved bevisst bruk av ustabilitet skapt gjennom de runde formene for våre produkter i treningen gamle og kjente øvelser kan lett bli vanskeligere og effektiv. Dette kan sammenlignes med mekanikken i et Balance-styret.

BLACKROLL® er også utplassert i funksjonell fascia skikkethet til å holde spenningen i kroppen.

"Muskelfascien er forholdsvis glatt, slik at den tillater muskelen å gli nesten friksjonsfritt i forhold til omgivelsene (underhud, kar, nerver, knokler osv.). Den bidrar dessuten til at muskelen stort sett beholder sin form når den trekker seg sammen. Muskelfasciene forbinder seg som oftest til hverandre, slik at de enkelte musklene holdes på plass innbyrdes. De fasciene som avgrenser muskler med helt forskjellig funksjon (for eksempel armens bøyemuskler og strekkemuskler) er gjerne spesielt kraftige. De er ofte festet til benhinnen, og blir dermed svært stabile og solide. I spaltene mellom fasciene går det nerver og blodkar. Også betennelsesprosesser kan spre seg gjennom disse spaltene." (Wikipedia)

Fasciae betraktes vanligvis som passive strukturer som overfører mekanisk spenning skapt av muskelaktivitet eller eksterne krefter gjennom kroppen. Noe forskning tyder på at fasciae kan være i stand til å trekke seg sammen uavhengig og dermed på en aktiv måte påvirke muskeldynamikken.[6] Hovedfunksjonen til fasciae er likevel å redusere friksjon for å minimere reduksjonen av muskelkraft. Ved å gjøre det får fasciae musklene til å gli over hverandre.[7]

Her kan du finne øvelser som passer for dine individuelle behov i både fornyelse og opplæring.

 

Typiske øvelser

HVEM VI ER.

I 2007 ble BLACKROLL® utviklet i Tyskland av Jürgen Dürr. To år senere, i 2009, ble BLACKROLL® tildelt den prestisjefylte Physio prisen for "produktet med størst utvalg av fordeler for sine brukere". Eksperter i sports- og medisinsk sektor raskt kom for å lære om det store omfanget av fordelene som BLACKROLL® tilbudt å behandle muskelsmerter og fascia problemer.

Som i 2012 BLACKROLL® etablert seg på markedet, og fikk godt støttet og anbefalt av ledere i helse - idrett og terapeutisk bransjen. Høsten 2013 Jürgen Dürr restrukturerte selskapet BLACKROLL® for å muliggjøre og forenkle videre vekst. Den aksjeselskap BLACKROLL AG ble grunnlagt og plassert sitt hovedkontor kontor i Bottighofen,

Bredt spekter av applikasjoner.

Forbedrer fleksibilitet, mobilitet og ytelse av musklene.
Hindrer muskelsmerter og typiske skader som muskelskade, som oppstår fra overforbruk eller repeterende bevegelser.
Målrettet utvinning av muskler og forbedring av blodsirkulasjonen .
Forbedrer dårlig holdning gjennom balanse arbeid.
BLACKROLL® åpner for multifunksjonelt bruk: trening og roll-out.
Aktivt forbedrer din kondisjon, ytelse og velvære, og unngår smerte, slik som typiske (sport-relaterte) skader.

 

HVA ER FASCIAE.

Muskulaturen fungerer fordi det blir holdt sammen av en viktig, men ofte oversett vev: den fasciae. Dette bindevev omgir og gjennomsyrer alle muskler, bein, nerve og orgel; bare sa det er ting som holder oss sammen.

Fascia kan sammenlignes med en tre-dimensjonal full body drakt, som danner et nettverk av bærende konstruksjoner. Forskning viser at de fasciae har en stor innflytelse på vår holdning, kvalitet på bevegelse, smerteopplevelse , og muskler. Dette er elementer av vår kropp som selv myofascial utgivelsen, eller selvtillit massasje, har en innflytelse for å hindre muskelsmerter og øke utvinningen evne til muskler.

Fascia temaet er stadig å få fotfeste innenfor området for vitenskapelig forskning og er støttet av mange leger og terapeuter.

MULTIFUNKSJON BRUK.

BLACKROLL® tilbyr folk i alle aldre og sports nivåer mulighet til å forbedre sin fleksibilitet, balanse og styrke. Vanligvis ber vi deg om å huske på at alle BLACKROLL® produkter brukes på eget ansvar. Vennligst finne litt informasjon om kontraindikasjoner her.
Vi anbefaler deg å bli informert av en fysioterapeut, manuellterapeut, massasje eller medisinsk spesialist når du er i tvil eller når du lider av sterke smerter etter selv-massasje eller tilbakevendende skader.

Materialene som brukes i BLACKROLL® produkter er ufarlig i alle aspekter. PP5 (polypropylen) brukes hovedsakelig for matvarer, (mat) emballasje og den medisinske industrien. BLACKROLL® produkter er derfor trygt å bruke.

TESTET OG ANBEFALT.

Det viktigste målet for oss på BLACKROLL® er å bidra til helse og velvære ved å lage produkter av høy kvalitet. Foruten helsen vi bryr oss mye for helsen til vårt naturlige miljø.

De fleste av våre produkter som ruller, DUOBALLS, baller og MINI er derfor produsert i Tyskland på en intelligent og energieffektiv måte. Og de er sertifisert av AGR (Aktion Gesunder Rücken E.V.) for ryggvennlige produkter

 

Seal2Br Kreis Symbole Agr Black EnSeal3Seal4Seal5Seal6